![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
05 Lutego 2009 odbył się w GameLordzie kolejny turniej figurkowego Lord of the Rings-Startegy Battle Game. Zagrało 10 zawodników. Po czterech rundach ostateczna kolejność wyglądała tak:
1. Paweł Mierzejewski - Pablo - Łódź-70 2. Konrad Kowalczyk- Konraal- Łódź - 63 3. Adam Niedzielski - yarpen - Pabianice - 60 4. Igor Wojtunik - Łódź - 49 5. Aleksander Ozga - Icen - Łódź -46 6. Miłosz Majewski- Szolim - Łódź - 42 7. Jan Wara-Wąsowski - JoHan - Łódź - 38 8. Kamil Kozicki - Gandi102 - Łódź - 28 9. Piotr Słowik - Łódź - 23 10. Tomek Kamiński - Łódź - 9 Gratulacje dla zwycięzców! ![]() Do zobaczenia na kolejnym turnieju!
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Naprawdę, naprawdę świetny pomysł, Andrzeju
Dużo ciekawsze, niż zwykłe zdjęcia z turnieju. Objawiłeś swój talent graficzny I nawet nie widać że niektóre figurki nieładnie pomalowane... No i jestem bohaterem ostatniej planszy.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Doskonały pomysł! Czekam na kolejną "komikso-relacje" z następnego turnieju. Pozdrawiam.
|
|
|
#4 |
|
Member
|
bardzo fajny komiks, i mój ork na okładce ^^
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Juz sie nie mogłem doczekac zdjęć ale to było totalne zaskoczenie
swietny pomysł, pozdrowienia
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
Cieszy mnie, że ten pomysł się Wam podoba. Bo sporo pracy trzeba w coś takiego włożyć… A skoro „komikso-relacja” przypadła Wam do gustu spodziewajcie się kontynuacji - w zależności od mojego wolnego czasu oczywiście.
Grajcie na turniejach i malujcie figurki, wtedy jest duża szansa na to, że staniecie się ( Wy lub/i wasze figurki ) bohaterami następnego numeru serii „Kolejna Bitwa”. Oczekuję zaciętej walki o miejsce na okładce
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
świetny pomysł - chciałbym coś takiego z turnieju Warhammera 40k
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
Generalnie "Kolejna Bitwa" ma być o bitewniakch i grach figurkowych. Tak więc w kolejnych numerach powinny się znaleźć oczywiście WH40K i WoW Minis
|
|
![]() |
| Tagi |
| lotr turniej |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|