![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Od jakiegoś czasu nad tym myślałem, a ostatnio znalazłem chwilę aby to zrealizować. Chodzi o nowy typ relacji z turniejów Magica i ew. innych gier karcianych.
W zamyśle mają one mieć formę komiksów publikowanych w formie elektronicznej. Nie ma to być tygodnik, ani miesięcznik, można by go nazwać „turniejownik”. Czyli byłby wydawany raz na jakiś czas, po którymś z naszych turniejowych weekendów. Wykonanie relacji w tej formie kosztuje sporo wysiłku, no ale efekt... Cóż oceńcie sami czy warto, czy taki sposób pokazania Magica turniejowego jest lepszy niż „suche” zdjęcia. A dzisiaj oddaję w Wasze ręce pierwszy ( mam nadzieję, że nie ostatni ) historyczny numer pisma „Twoja Tura”. Zapraszam do lektury i jestem ciekaw Waszego zdania w tej sprawie, co o tym sądzicie? ![]() Oto drugi numer. Jest on w całości poświęcony PTQ Honolulu, zapraszam do lektury. ![]() Oto trzeci numer. Jest on w całości poświęcony PTQ San Juan, zapraszam do lektury. ![]() ![]() Przedstawiam podwójny numer 04/05. Jest on w całości poświęcony dwum turniejom głównym dwunastej edycji konwentu "Gamelord Premier Weekend" - GPT Brussels i NQ Łódź 2010, zapraszam do lektury! ![]() Komiks to wręcz magiczna forma prezentacji. Można np. sprawić aby wszyscy na turnieju zaczęli mówić po angielsku ![]() ![]() Do zobaczenia na kolejnym turnieju!
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Według mnie wygląda to świetnie i świetne dopiski. Ale rzeczywiście musi to oznaczać sporo pracy. Nie wiem czy potrzeba retuszować tak bardzo zdjęcia, czy może tylko je tak porozkładać i pododawać teksty. Po pierwsze mniej pracy, a po drugie lepsza widoczność, bo w ten sposób czasem nie można się niczego dopatrzeć.
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Jak dla mnie super. Każdy teraz może się stać bohaterem komiksu. : ) Podoba mi się komiksowy efekt (czyżby Photoshop?), a także humor niektórych wypowiedzi i myśli (swoją drogą, skąd ty je znasz Andrzeju? : P).
Również mam nadzieję, że to nie ostatni numer, gdyż sam chciałbym się w takim komiksie znaleźć. : ) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
A mnie się właśnie wyjątkowo podoba efekt tych zdjęć.
Świetny pomysł tylko trochę za bardzo pobieżne bo tak naprawdę nie wiadomo o co chodzi i co się dzieje na stołach :P Co nie zmienia faktu, że czekam na kolejne epizody. fajnie by było pośmiać się z charakterystycznych tekstów tak jak z Szałek "dobrze że nie ma swapa" apropo foliowanego Nicola dzień wczesniej ;D
|
|
|
#5 |
|
Member
|
dokładnie, chmurka przy Szałku, bezcenna
Niech żałują Ci co nie wiedzą o co chodzi
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Toteż własnie ma to bardzo wiele uroku tak samo Jampuła i jego nieśmiertelne "No ja piernicze"
Czekamy na sokołowe "Ja Yeti albo SZU SZU SMOKA WEJŚĆIE"
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Tu nie ma co z Yetim wyskakiwać, bo wszyscy wiedzą, że Rosja jest zajebista, a tak na prawde to banda sku*** ; d
Niezła robota, spodobało mi się ; d |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Ahh to moje cofnąć jak grałem z Tomkiem :P Chmurka Szałka bezcenna :P Więcej takich relacji
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
bardzo oryginalny pomysł, myślę, że doskonale promuje GL/Łódź jako profesjonalnego organizatora turniejów!
// 50szt. koszulek - 10zł wejście na drafta SSC - 38zł pewność, że dziś swapa nie będzie - bezcenne
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Hahahaha!
Komiks świetny, naprawdę kawał ciężkiej roboty, ale ubaw po pachy ![]() ![]() ![]() Szczególnie mnie cieszy, że stałem się gloownym bohaterem, ale nie czepiajcie się mnie że nie spodobało mi się oddanie Bolasa foil ![]() A tak wogole to nikt nie mowil ze nie cieszylem sie z braku swapa na drafcie szczerze mówiąc chętnie bym wymienił mojego Broodmate'a na Noble Hierarcha Jacka![]()
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| mtg, twoja tura |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|